xander vangenderen(zie ook foto's)

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van xander vangenderen(zie ook foto's) en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  xander vangenderen(zie ook foto's) heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Erg strenge school maarja wat wil je met allemaal jongens.

  Erg strenge school maarja wat wil je met allemaal jongens... Kan me nog erg veel herinneren van die tijd maar te veel om op te noemen. Weet nog goed die concierge polletje..haha erg grapigge man als ik daar aan terug denk,en mies (of miep)uit de kantine daar kon je altijd koffie halen..haha zal die tijd nooit vergeten (hun mij ook niet denk ik..haha)

  LTS, 1987

  Erg leuke tijd op die school gehad en weet nog wel veel van die tijd en kan me nog herrineren dat willering zo mooi kon tekenen.

  Erg leuke tijd op die school gehad en weet nog wel veel van die tijd en kan me nog herrineren dat willering zo mooi kon tekenen.. Ben daarna naar de driesprong gegaan en heb daar 2 jaar op gezeten en ben toen naar nijkerk gegaan naar de lts. wil je meelen meel dan naar xpuntvangenderen en dan dat apendingetje en dan c*h*e*ll*o en dan punt en l

  PC Basissch Kon Juliana, 1979

  Erg leuke tijd gehad op de driesprong en kan me nog veel herrinneren van die tijd.

  Erg leuke tijd gehad op de driesprong en kan me nog veel herrinneren van die tijd...wat namen van toen jan stoffer, erik van de beek, sandra van dinteren,william de wilde,debbie de vries en verder ben ik ze voor nu effe kwijt...:( wil je meelen dan moet je dit adres goed lezen xpuntvangenderenapendingetjec*h*e*ll*opunt en l

  Driesprong, 1986

  ?