Wytze Alers

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wytze Alers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wytze Alers heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Aanvankelijk een jaar in de brugklas (B9) aan de Olijflaan, daarna groep 2 t/m 4 van de MAVO op het hoofdgebouw.

  Aanvankelijk een jaar in de brugklas (B9) aan de Olijflaan, daarna groep 2 t/m 4 van de MAVO op het hoofdgebouw. Klasgenoten: Roland van Mastrigt, Wietske Winkelman. Leraren: De Rot voor Engels en biologie, vd Hulst voor Duits (hij hielp me overgaan van 2 naar 3), De Winter en Romeijn voor Nederlands. Ik herinner me daarnaast ook nog een fantastisch optreden van cabaretgroep Ivo de Wijs.

  Caland Lyceum, 1970

  Ik bewaar goede herinneringen aan de school.

  Ik bewaar goede herinneringen aan de school. Tim (of Tijmen) Verwoerd, Wim Smitskamp, Jan Vermeer, Bert van Leeuwen, Loes Polderman, Marja vd Heuvel, Erica Geleijnse, Jan Josiassen zijn namen die me zo even te binnen schieten. Vooral de 6de klas waarin ik terechtkwam toen ik dat jaar doubleerde, was een heel spontane en open groep: Cokkie v Kleef, Mirjam (zie ik geregeld), Aad van Grondelle, Rob Felperlaan (ging ik geregeld mee naar Feyenoord - vak s-) Coen Gerritse, Erwin Elzevier, Aad Aardoom (met de laatsten hadden we schoolbandje), Mariëtte Merkelbach, Mariëlle de Waay, Wilma Zuidema (zat ook bij mij op de HAVO in de klas), Ingrid Voorthuis, etc. Een trauma heb ik overgehouden aan klas 4 bij mevr. Stralendorf. Ik was een zwakke leerling en het behaagde haar mij dat nog eens flink in te peperen, het liefst ten overstaande van de gehele groep. Ik was dan ook de hemel te rijk toen de groep ná de kerst (?) werd gesplitst en een deel van de groep waartoe ik behoorde, les kreeg van dhr. Helmsing. Hoewel hij de pensioengerechtigde leeftijd reeds was gepasseerd, vond ik hem een super-pedagoog! Ik heb tot aan zijn dood contact gehad met hem. Grappig is het nog te melden dat ik 2 jaar geleden de dochter van Erica Geleijnse in de klas heb gehad en dat mijn zoon les krijgt in het gebouw aan de wilgenlei. De cirkel is zo weer rond, of moet je zeggen: ik word oud?? Graag hoor ik reacties *********************

  Wilgenhoek, 1963

  ?