Wubbe Kamies

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wubbe Kamies en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Wubbe Kamies heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Eerste 3 jaar op kamer aan de Krommedijk, namen die ik nog weet zijn Arthur Bogaard, Cees Berger, Steffen Barentsen, Willem van Laar, Marco Klein, Jilles de Klerk.

  Eerste 3 jaar op kamer aan de Krommedijk, namen die ik nog weet zijn Arthur Bogaard, Cees Berger, Steffen Barentsen, Willem van Laar, Marco Klein, Jilles de Klerk. Van de leraren Piet Leening, Cor Bakker. Laatste jaar op kamers met Steffen Barentsen.

  2008, Wubbe Kamies

  Vrijdags in de middagpauze disco op het plein.

  Vrijdags in de middagpauze disco op het plein. Klasgenoten die ik mij nog herinner zijn Roel Boden, Robert Jan Muiderman, Marielle Gottschall, Jouke Stienstra, Aad Schram, Lucien Stotevalk (?), oef...van de lagere school kan ik mij meer herinneren...O ja, de brandweer had het gebouw (een verzameling aan elkaar geplakte portacabins) onveilig verklaard...

  2008, Wubbe Kamies

  oef.

  oef...namen die ik mij nog weet te herinneren zijn Gillie Hoek van Dijke, Erwin van Bergen, Marien Wegereef, Lena Kans, Jaap Gielbert, Helma Vonk, Eduard Franke, meester Joossen, meester van Leeuwen. Musical Het Koffertje van meneer van Dalen, schoolreis naar Burgh-Haamstede, en wat me nog te binnenschiet prak ik er nog wel een keer bij...

  2008, Wubbe Kamies
  ?