Wouter Zijl

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wouter Zijl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Wouter Zijl heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Vooral wiskunde, fysica en theoretische elektrotechniek interesseerden mij.

  Vooral wiskunde, fysica en theoretische elektrotechniek interesseerden mij. Meneer Jansen (fysica) gaf mij door zijn "metafysische aanpak" een blijvende interesse voor natuurkunde. Mijn 3de-jaars stage deed ik op het elektronicalab van het FOM-laboratorium voor massaspectrometrie (samen met klasgenoot Richard Schlichting). Daar leerde ik ook de grote fysicus prof. J. Kistemaker kennen.

  2003, Wouter Zijl

  1.

  1. Meneer Braam was het hoofd. Ik vond hem streng, maar hij was mij goed gezind. 2. De lessen Duits van meneer Huisman, met nadruk op grammatica, maakten diepe indruk op mij. 3. Meneer Huisjes was een soort genie, want hij kon alle vakken geven. Van hem leerde ik meetkunde en in 1959 organiseerde hij een driedaagse boottocht over het Ijsselmeer. 4. Een ander genie was meneer Oosterbeek! Hij gaf Nederlands op een "filosofische manier" en viel soms in voor andere vakken. 5. Ook juffrouw Noordhof (Frans en geschiedenis) vond ik ook heel goed. 6. Tenslotte was meneer van Capelleveen (kon geen orde houden) degene die mij wiskunde en fysica leerde. 7. Met Jan van der Meulen mocht ik op vakantie in Lunteren. 8. Ik "bewonderde" Janny Helmantel, die een klas hoger zat.

  2003, Wouter Zijl

  Ik zat bij juffrouw Bres (klas 1), juffrouw Schutte (klas 2) en juffrouw Van Duuren (klas 3).

  Ik zat bij juffrouw Bres (klas 1), juffrouw Schutte (klas 2) en juffrouw Van Duuren (klas 3).

  2003, Wouter Zijl
  ?