Wouter Molenaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wouter Molenaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Wouter Molenaar heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  wat een verademing, eindelijk een school woor je door de docenten niet als een kleuter werd behandeld! leuke lessen en leuke docenten, die je ook bij de voornaam aan mocht spreken, behalve heer Dijkmans (marketing).

  wat een verademing, eindelijk een school woor je door de docenten niet als een kleuter werd behandeld! leuke lessen en leuke docenten, die je ook bij de voornaam aan mocht spreken, behalve heer Dijkmans (marketing). Hij stelde zich de eerste les ook voor met "ik ben Drs. C.J. Dijkmans". Erg leuke periode!

  2003, Wouter Molenaar

  Geen leuke school.

  Geen leuke school. Het enige grappige wat ik me herinner is het draaien van een Doe Maar CD in de nieuw aangeschafte CD-speler in de kantine. Toen het nummer "Heroine Godverdomme" door de luidsprekers schalde zag ik diverse docenten richten de uit-knop rennen!

  2003, Wouter Molenaar

  Er schieten me een aantal dingen te binnnen: - Bureau van Verbeek (muziek) dat op de verhoging 'op scherp was gezet'.

  Er schieten me een aantal dingen te binnnen: - Bureau van Verbeek (muziek) dat op de verhoging 'op scherp was gezet'. Toen hij boos genoeg was sloeg hij op het bureau en donderde dit van de verhoging. - 'werkweek' in Breskens (geloof ik) waar Mark en Marianne naar huis gestuurd werden, omdat ze 's avond bij elkaar op de kamer zaten. - Tolsma die met z'n sandalen en geitenwollen sokken een wandeltocht door het verdronken land van Saaftinge ging maken (tijdens de werkweek) - grafitti 'Brand is een homo' die 's nachts op een van de muren langs het schoolplein was gespoten. - Het tafeltennissen in de tussenuren met Gabe vd Schoot, Marc Metz en Nico ... - het schuimbekken van woede van de gymleraar De Waal (geloof ik) als je voor de les voetbalde in de gymzaal.

  2003, Wouter Molenaar
  ?