Wouter HendrikCevat

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wouter HendrikCevat en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wouter HendrikCevat heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het zwemmen in de laatste drie klassen altijd op de vrijdag middag in het sportfondsenbad Oost We gingen dan met een bus van "Spijker"heen en terug dat was al een heel feest.

  Het zwemmen in de laatste drie klassen altijd op de vrijdag middag in het sportfondsenbad Oost We gingen dan met een bus van "Spijker"heen en terug dat was al een heel feest. En het slapen tussen de middag op een bedje wat we zelf moesten opmaken (buiten) in de vrije natuur. Wie heeft dat? Het gezamelijke Douchen een keer in de week,de eetzaal de gimmastiek lessen buiten op het grasveld.Ik weet nog heel veel namen van klasgenoten uit die tijd zoals een Jos Wernards die geweldig kon tekenen,een Bert Faber Ruddy Jansen Gonny Sallee,ene Wiliam uit de Wibaut straat,Joost Landman enz.enz..Ik heb zelf bij Jufrrouw Berckowitz,Jufrouw Swiers en Meester Bordes in de klas gezeten met als hooft van de school juvrouw.Smeens ( of zo iets) Meneer van der Flist was hooft van de school tot 1960 volgens mij en speelde de jaren er op voor Sinterklaas,Meester Meens die destijds zijn Peugeot door het park en het hek op het school terrijn mocht parkeren en Jufrouw van Voren die ook later een autootje kreeg en hem er naast mocht parkeren.Meester Bordes kwam altijd op een bromfiets en die stond dan in de school voor in de stalling.De wacht kamer op de 1é verdieping waar een heuse Giraffe gemaakt van krep papier stond,de vissen bak in de gang enz.enz.Ook optredens van Rop de Nijs ( die bij meester Meens in de klas heeft gezeten)met de Lords in de gimzaal kan ik mij nog goed herrinneren.Mijn Zus heeft er op school gezeten van 1968 t/m 1973 geloof ik (weet ik niet zeker) maar ik kijk nog altijd terug op een geweldige schooltijd en fantastische jaren op die school.

  2e Openluchtschool, 1960

  ?