Wouter Bosman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wouter Bosman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wouter Bosman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In augustus 1969 ben ik verhuisd naar Breukelen, heb 3e klas wel gevolgd, 4e klas slechts 1 of 2 weken.

  In augustus 1969 ben ik verhuisd naar Breukelen, heb 3e klas wel gevolgd, 4e klas slechts 1 of 2 weken. Herinner me een trap op papier getekend. Linksvoor in de klas met voor elke leerling een vlaggetje. Bij elke 10? steeg je een trede. Bovenaan gekomen mocht je iets uitzoeken op de tafel ervoor.

  St. Ludgerusschool, 1966

  Smash-in, de gekte voor volleybal in deze tijd opgelopen.

  Smash-in, de gekte voor volleybal in deze tijd opgelopen. De naweeen van Flower-power, ene Frans met z'n bakfiets op het plein wortels aan het verkopen.

  Regionale Scholengemeenscha..., 1972

  Ben vanaf de 4e klas op deze school gekomen.

  Ben vanaf de 4e klas op deze school gekomen. Vanaf een gescheiden jongens/ meisjes school naar een gemengde school was een verrassende ervaring. 4e klas een meester met kraakschoenen, 5e klas meester Niekerk (Op dit moment, 11-2007, is hij inval-leraar bij m'n dochter in groep 7!!!), 6e klas meester Jutte. In 6e klas had ik film-dienst. Samen met Jan-Paul Bebelman(?) de film-projector opstellen, film inleggen en starten. In de laatste klas kreeg je wiskunde. Op dat moment kon Jutte mij niet duidelijk maken wat de toegevoegde waarde was van het hebben van deelverzamelingen.

  Willibrordus, 1969

  ?