Wout van Haaster

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wout van Haaster en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wout van Haaster heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leraren: Fonville de ietwat verstrooid aandoende directeur met de dikste brilleglazen die je ooit gezien had, en die ook steevast van zijn neus afzakten omdat ze te zwaar waren.

  Leraren: Fonville de ietwat verstrooid aandoende directeur met de dikste brilleglazen die je ooit gezien had, en die ook steevast van zijn neus afzakten omdat ze te zwaar waren. Daarnaast een jonge Zaal, Buijs (wat een mannetje, altijd dat geklooi met die sigaartjes), Ranke (een halve filosoof, snap niet wat die man op deze school deed, hij had professor kunnen zijn) , Blum (een klein dik mannetje (in mijn herinnering) met lange, grijze naar achter gekamde haren) met zijn orgeltje , die ons tijdens muziekles of Engels ?, negro spirituals zoals "We Shall Overcome" ,liet zingen, (het was een bewogen tijd met al die politieke moorden, oorlog in Vietnam etc.) Van Stevens herinner me de keer dat ie tijdens een les onwel werd en ondersteund door leerlingen de klas is uitgeholpen. Was in het noordelijke zolderleslokaaltje. Het gebouw was natuurlijk helemaal niks,uiterlijk van een WW2 bunker,veel te klein en verkrottend, maar de sfeer viel wel mee. Zaterdagmorgen les in de 'Dependance'. Sporten op de terreinen van DEM. Zwemmen in het Sportfondsenbad. 7 november 1968 of 1969: eerst naar de kerk, dan naar de bioscoop (In The Heat of the Night, een film met 'n boodschap), in ieder geval geen les op de sterfdag van Willibrord. Leerlingen: volgt nog.

  Sint Willibrordus Mulo, 1968

  ?