peter unkel

Kent 8 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van peter unkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  peter unkel heeft 2 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Mijn meel peter staart unkelpuntnl Ik zat niet echt op deze school maar heb een afgeronde studie management gevolgd van deze school op de VU in Amsterdam.

  Mijn meel peter staart unkelpuntnl Ik zat niet echt op deze school maar heb een afgeronde studie management gevolgd van deze school op de VU in Amsterdam.

  2003, peter unkel

  Mijn meel peter staart unkelpuntnl Ik deed een Post-HBO Controller opleiding door drukte op mijn werk kon ik wel de college's volgen maar had geen tijd om te leren.

  Mijn meel peter staart unkelpuntnl Ik deed een Post-HBO Controller opleiding door drukte op mijn werk kon ik wel de college's volgen maar had geen tijd om te leren. Toch nu m'n laatste tentamen gedaan. Docentnamen, Schulp, Meulemans, Daniels, Koppenol, Pruisers, en vooral Ruud Hofmans, toffe kerel.

  2003, peter unkel

  Mijn meel peter staart unkelpuntnl Volgens mij ben ik een van de weinigen uit die tijd die hier nog reageert.

  Mijn meel peter staart unkelpuntnl Volgens mij ben ik een van de weinigen uit die tijd die hier nog reageert. Ik heb de school met succes doorlopen, ik kan niet op zoveel docent namen komen een aantal komen er boven en dat is meneer Pennings die schreef ook avonturenboeken en als we de kans kregen lieten we hem verhalen vertellen geweldig zoals hij dat kon. Dan herinner ik me ook nog meneer Keunig, en bootsman Dijkstra waarom herinnert iedereen zich toch bootsman dijksma of stra, Directeur Swart, en natuurlijk stuurman stalen jezus, de man keek altijd strak voor zich uit en keurde je geen blik waardig, verder had ik een maatje en die heette Tom donders en kwam uit Rotterdam. Zelf kwam ik uit Den Helder samen met Kees Molenaar.Het passagieren op woensdagavond was altijd geweldig, allemaal van die patsertjes die zichzelf geweldig vonden in hun uniform. Overigens heb ik maar drie weken gevaren en kwam tot de slotsom dat het niets voor mij was. Heb nu wel een eigen motorjacht dus het komt nog van pas.Het leukst waren de vaartochten op de Rijn met de Beatrix, of op het ijselmeer met een ouwe kustvaarder, de Prins Hendrik met z'n twee cilinders was toch het leukst daar kreeg je als boter reuzel vermengd met stroop.

  2003, peter unkel
  ?