Wopke Geertsma

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wopke Geertsma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wopke Geertsma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Om alle belevenissen met al die verschillende klassen te verwoorden, is er eigenlijk een reunie nodig!Er waren geweldig gezellige klassen waar ik met plezier aan terugdenk, maar ook minder leuke natuurlijk.

  Om alle belevenissen met al die verschillende klassen te verwoorden, is er eigenlijk een reunie nodig!Er waren geweldig gezellige klassen waar ik met plezier aan terugdenk, maar ook minder leuke natuurlijk. Veel namen schieten mij nu weer te binnen. Wat zou er van hen geworden zijn? Met een aantal heb ik nog enige tijd kontakt gehad. Zo kom ik Jelger van der Wal jaarlijks een keer tegen. Met anderen, zoals Marjolein van der Laan heb ik nog enige tijd telefonisch kontakt gehad, maar zoiets verwaterd na verloop van tijd. Een paar dagen geleden stond plotseling een oud-leerling voor mijn neus: Martin Kats. Heel leuk zoiets. Op de markt in Groningen stond ineens een heel lang persoon voor me:"Hé jij bent toch Geertsma?!" Ik herkende hem: Johan Postema! Zo zou ik natuurlijk nog een hele tijd door kunnen gaan. Ik werk nog steeds op de Witakker, nu als remedial-teacher.

  De Witakker, 1975

  ?