Ontdek PLUS

winy bakker

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in Heerenveen

  Bekijk het volledige profiel van winy bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  winy bakker heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mooie tijd gehad!!Veel lol!!!.

  Mooie tijd gehad!!Veel lol!!!

  sk hornstra school, 1972

  Zou deze school nooit weer over doen,kwam denk ik omdat ik niet in heerenveen woonde,had liever in eigen dorp op school gegaan.

  Zou deze school nooit weer over doen,kwam denk ik omdat ik niet in heerenveen woonde,had liever in eigen dorp op school gegaan.Er waren bij die waren nogal eigenwijs,ha mooi dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Maar wel leuke dingen meegemaakt nog hoor.Bij klaas de jong van de hoeksteen staan een paar klassefoto's dus wie die wil zien klik daar dan even op.

  De Hoeksteen, 1966

  inas gedaan ,stage ziekenhuis t jongerschans mijn vriendin was ria stoker,alie boonstra hillie betten etc.

  inas gedaan ,stage ziekenhuis t jongerschans mijn vriendin was ria stoker,alie boonstra hillie betten etc.Ik kon met iedereen goed opschieten was een giegelkont.Wat was dat stage lopen leuk overal ook bij bonifatuis bejaardentehuis.Veel lol.Op de huishoudschool moest je dan koperdingen menemen en dan poetsen,nou dan nam je toch al gepoetst spul mee toch!!Met koken een boterhamzakje in je schort dan hups naar de wc en weg was het.Stiekum in de kast rozijnen eten en moest je een cake bakken dan werdt dat een kleine want het beslag was heerlijk om zo op te eten.Sinterklaas gevierd en wie was een keer sinterklaas ja ik!Was er weer ingetuint.Dus meneer van zanten had ik op de knie,was niet zo groot dat scheelde.Verder met veel plezier naar school gegaan.Was zomaar om die jaren.Groetjes mij!!

  huishoudschool, 1972