Wino Paas

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wino Paas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wino Paas heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op de UTS , Burg de Heselleplein.

  Ik zat op de UTS , Burg de Heselleplein. Pas nadat is van school af was (in 1963) is de school verhuisd naar de Schimmelpenninckstraat. Daar heb ik nog meegemaakt dat de eerste schop de grond in ging. Meester Stemerdinck heeft aan de voet gestaan van het vinden van mijn vrouw. Bekende namen zijn Ger Vossen en Kees van Loon. Met beiden heb ik in Eindhoven (philips) stage gelopen. Dat was in 1963.

  UTS naderhand MTS, 1960

  Meester Erven en Sjeng Mureau (die met dat mondfluitje).

  Meester Erven en Sjeng Mureau (die met dat mondfluitje). Van der Kolk is ook bekend. Als leerling schiet me een naam te binnen Theo Queadvlieg. Hij woonde in de Palenbergstraat en ik op de Pleijweg.

  Sint Arnoldusschool, 1955

  Het gebouw had toen 3 scholen, de Ambachtschool, de UTS en de Mijnbouw school.

  Het gebouw had toen 3 scholen, de Ambachtschool, de UTS en de Mijnbouw school. Ik zat op de UTS, vlak voor de UTS verhuisde naar Meezenbroek. Namen die ik me herinner zijn: Kees van Loon (zoon van een bakker in Meezenbroek), Ger Vossen (uit Oirsbeek?). Met Ger heb ik samen in Eindhoven stage bij Philips gelopen. Ons kosthuis stond in Woensel. Meester Stemerdinck heeft me in kontact gebracht met Frans Oosthoek (Werktuigbouw). Later is de zus van Frans mijn vrouw Annie geworden. Ik ben geslaagd met lof, maar kon het boek dat me door de UTS werd aangeboden niet zelf in ontvangst nemen. Ik zat toen al in dienst (Luchtmacht).

  Technische School Heerlen, 1959

  ?