winifred fraza

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van winifred fraza en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  winifred fraza heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  kan mij niet meer herinneren met wie ik in de klas gezeten heb.

  kan mij niet meer herinneren met wie ik in de klas gezeten heb. weet nog wel een paar leraren mr. van Wijngaarden, mr. de Jong, mr. Tjoa die is nog bij mij thuis geweest dan kwam die kijken hoe je kamer eruit zag en maakte een praatje met je ouders dat heeft hij toen bij iedereen van de klas gedaan. ik kan mij ook nog de kooklessen herinneren dat je alles ook op moest eten. wij moesten een keer bloedworst klaarmaken als er iets is wat ik dus niet lust dan is het wel bloedworst. ik had dus die bloedworst weggegooid in de vuilnisbak tussen de aardappelschillen toen was er dus zo'n slimmerik die de bloedworst zag liggen en vertelde het aan de lerares het kwam dus uit dat die worst van mij was ik moest het afspoelen onder de kraan en opeten ik ging zowat over mijn nek. dat zijn van die dingen die je nooit meer vergeet. ik heb ook de verkoopstersopleiding gedaan en stage gelopen ik de Bijenkorf op de parfumerie afd. dat was echt leuk. ik ben daar ook blijven werken na mijn opleiding maar ben na een paar jaar toch op kantoor gaan werken.

  de Wiekslag, 1965

  mijn meisjesnaam is (Bell).

  mijn meisjesnaam is (Bell). geen favoriete herinnering was de schooltandarts kan mij nog herinneren dat ik na de middagpauze terug naar school liep en iemand wie weet ik niet meer mij kwam vertellen dat ik naar de schooltandarts moest ik heb alles bij elkaar gegild. schoolliefdes ja ik was verliefd op ene loek ik zei dat ik verkering had met hem wat helemaal niet waar was hij was daar erg boos over dat weet ik nog wel. wat ik mij ook nog kan herinneren is juffrouw Oosthoek die kon echt gemeen aan je oren trekken als je iets uitgespookt had. ik weet nog dat ze dus een keer goed aan mijn oren had getrokken en dat mijn oma toen op hoge poten naar haar toe is gegaan ze heeft het nooit meer gedaan.

  De Plataan (voorheen Openba..., 1959

  ?