Winfried deHaer

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Winfried deHaer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Winfried deHaer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Grote school.

  Grote school. Hier was ik een grote anonymus. Heerlijk.

  2010, Winfried deHaer

  Er was een meester met een baard die gitaar speelde (5e klas).

  Er was een meester met een baard die gitaar speelde (5e klas). Koolen/Colen ? Omdat ik vervelend was zette hij me op een stoeltje en tafeltje van de 1e klas (veel te klein natuurlijk!) vooraan naast het bord tegen de muur met daarboven in grote letters KLEUTERHOEKJE. Puur om me te vernederen. Ook toen was dat pedagogisch niet verantwoord. Wilt u zich daar nu nog even voor verantwoorden, meester? Wat vindt u daar nu van als u daar op terugkijkt? Het zijn van die onbegrijpelijke dingen uit die tijd.

  2010, Winfried deHaer

  Ik had een leuke jeugd met leuke vrienden.

  Ik had een leuke jeugd met leuke vrienden. Maar of de school nou zo geweldig was... Het was natuurlijk een andere tijd. Mijn moeder kwam op een gegeven moment kijken hoe meester De Lange les gaf (na wat problemen met mij). Ze heeft het vanuit de gang een tijdje geobserveerd. Kort daarop werden ik en mijn broer van deze school gehaald. Say no more. Klasgenoten:Jeroen van Eeden,Rian Balic,Frank Baidenmann, Joost van Ommeren,Rob Visbeen,Raymond Giorno,Salmon Larissa,Werner Hilbrink,Peter Willemsen,Anna Middendorf,Angela van Rijnsoever,Brigitte van der Mijn,Claudia Waterreus,Ellen Jutte,Andy en Nicole van der Meijden Oh ja, en iedereen die meneer Ham zo geweldig vond...lees het profiel eens van Monique Ham!

  2010, Winfried deHaer
  ?