Winanda Maljaars

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Winanda Maljaars en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Winanda Maljaars heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Niet leuk: de Haan scheikunde Leuk: biologiekamp bij het Veerse meer (de Kreek) Odysseus in Rock, Praag, muziekles en erg gezellig in de pauzes.

  Niet leuk: de Haan scheikunde Leuk: biologiekamp bij het Veerse meer (de Kreek) Odysseus in Rock, Praag, muziekles en erg gezellig in de pauzes

  Christelijke Scholengemeens..., 1983

  Heel gezellig tot de fusie, rommelig daarna.

  Heel gezellig tot de fusie, rommelig daarna. De verhuizing,de twee klassen die bij elkaar moesten, de docenten waren het niet met elkaar eens hoe je nu punten moest toekennen. Verder erg gïspireerd door de docenten nederlands en daardoor ten slotte terrecht gekomen op een Freinetschool .De chaos op school heeft mij mede doen besluiten om na mijn huwelijk over te stappen naar de pabo in Alkmaar. Hoe gaat het met iedereen??

  Christelijke Pedagogische ..., 1985

  Sta je daar met een foute naam op de foto.

  Sta je daar met een foute naam op de foto..De klas ging heel erg leuk met elkaar om. Mijn vriendin Jacqueline. Juffrouw de Haan was het helemaal. Natuurlijk Florin uit Joegoslavië. En al die kinderen die in de derde klas gingen verhuizen net als wij...

  Rentmeesterschool, 1971

  ?