Wim Vervuurt

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in Den Dungen

  Bekijk het volledige profiel van Wim Vervuurt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Wim Vervuurt heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Het fietsen vanaf het station naar de Frederiklaan, het kaarten in de kantine, de lessen van Balder en vooral Gerritsen.

  Het fietsen vanaf het station naar de Frederiklaan, het kaarten in de kantine, de lessen van Balder en vooral Gerritsen. De werkplaats, en het frezen van tandwielen, wat vaak fout ging. Het programmeren met ponskaarten.

  2003, Wim Vervuurt

  Vanaf het begin (1965?) tot en met de 6e klas (1969).

  Vanaf het begin (1965?) tot en met de 6e klas (1969). Klas 3: Henk Jacobs Klas 4: Hr.Bisterveldt? Klas 5: ? Klas 6: Henk Jacobs Wie herinner ik me nog: Frans Post, Margo Santegoeds, Joop Vugts, Nico Smeets, Jan Schumann, Jan v.d.Vorst, Truus Verdonschot, Els Maas, diverse gezichten, maar geen namen meer..

  2003, Wim Vervuurt

  De oudbouw in de stad, en het op en neer fietsen.

  De oudbouw in de stad, en het op en neer fietsen. Het toelatingsexamen in 1969 in de oudbouw! De laatste ongedeelde 1e klas (1 gymn B); de zeer gewilde boslopen rondom de Ijzeren Man. En vooral de lessen Latijn van Jacques Verstraelen, onze musical schrijver! Een periode die zeer de moeite waard was.

  2003, Wim Vervuurt
  ?