Wim Veendorp

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim Veendorp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wim Veendorp heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele fijne herinneringen aan meester Goedemoed.

  Hele fijne herinneringen aan meester Goedemoed. Ik weet nog heel goed hoe hij (met zijn ene arm) een shaggie draaide en de sigaret aanstak. Maar ook vanwege het geweldige onderwijs dat hij gaf. Klasse !

  Brugschool, 1950

  Ik herinner me niet erg veel meer van deze school, maar juf Goedemoed was erg lief (we maakten er een prachtig herbarium) en meester Moelijker vond ik ook erg aardig.

  Ik herinner me niet erg veel meer van deze school, maar juf Goedemoed was erg lief (we maakten er een prachtig herbarium) en meester Moelijker vond ik ook erg aardig. De meesters Brommer en Bakker vond ik onaangenaam. Juf Klaassen was erg streng. Van haar had ik een periode les in een huis in de Marssumerstraat (?). Dat was het gevolg van de oorlog. MIjn vader zat in de Ouderraad en had het vaak aan de stok met meester Brommer. Daarom kreeg ik van deze meester het advies: ambachtsschool. Via een tussenjaar op de gemeenteschool 2(achter de Harmonie) kwam ik op de RHBS. Vijf jaar later ging ik naar de Rijkskweekschool op het Schavernek.

  Coornhertschool, 1944

  Goede en slechte herinneringen.

  Goede en slechte herinneringen. Ik hoop dat ik bij mijn (oud)leerlingen een goede indruk heb achtergelaten. Ik heb het werk voor de klas altijd heel fijn gevonden. Ik probeerde altijd consequent te zijn, werd door sommige kinderen (als ze bij me in de klas kwamen) als streng ervaren, hoewel dat later meestal wel weer meeviel (en dat werd me dan achteraf verteld). In ieder geval: ik heb in Wieringerwerf een fijne tijd gehad !

  Pr. Marijke school, 1961

  ?