Ontdek PLUS

wim vanreeuwijk

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wim vanreeuwijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  wim vanreeuwijk heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leraren die ik mij herinner: Dr Vader (Wis- en Natuurkunde) de heer Birnie (Frans) mej.

  Leraren die ik mij herinner: Dr Vader (Wis- en Natuurkunde) de heer Birnie (Frans) mej. Meindersma en de heer Doornik(Nederlands)de heren Könings en Heyligers (lichamelijke opvoeding)Gobius du Sart (Duits)de directeur de heer G. de Haas.

  Stevin HBS, 1950

  Leerkrachten: Stemfoort, Wentink, Diepersloot, de Hoop.

  Leerkrachten: Stemfoort, Wentink, Diepersloot, de Hoop. De heren Stemfoort en Wentink waren mijn favoriete "meesters" D. Huyser was hoofd van de school, zijn zoon Henk zat ook op school.

  De Visser Smit School, 1942

  Heb maar twee jaar op die school gezeten, nadat ik in de tweede klas was blijven zitten werd ik overgeplaatst naar de Stevin HBS in de Raamstraat.

  Heb maar twee jaar op die school gezeten, nadat ik in de tweede klas was blijven zitten werd ik overgeplaatst naar de Stevin HBS in de Raamstraat. Engelse leraar G.Tanis (de maker van de twee klasse foto's) Wiskunde: Filius (goed in snelwandelen) Godsdienst: ds Sonneveld (in bezit van een fiatje 500)

  Christelijk College De Popu..., 1948