wim vanemden

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wim vanemden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  wim vanemden heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Wat ik me nog herrinner was ju...

  Wat ik me nog herrinner was juffrouw robbinson alias 'robbekont' een vreselijk mens waar ik nu jeugd trouma's van overgehouden heb. Het hoofd van de school, meester van Buren, die liep altijd met z'n sigaret (cabalero) door de gangen te paraderen. In de de eerste klas was het juffrouw Janssen en de tweede klas was het juffrouw de Roode. Hoe is het met Tim, daar speelde ik nog wel eens mee want we woonde in dezelfde buurt. Hij zat ook op tennis en ik speelde bij hoogerheide. Bij Marian legde ik nog wel eens een reep chocolade in het opbergvak van haar tefel. En verder Carlo daar had ik nog weleens ruzie mee. En ja natuurlijk Gina de Ruiter quelle une jolie fille! Ik ging wel eens bij haar langs op bezoek als ik naar gymanastiekles ging, ze woonde dicht bij de spoorlijn.

  2008, wim vanemden

  Destijds was het een LOM-schoo...

  Destijds was het een LOM-school en ik zat op deze school in de 4e en 5e klas. Zeker voor die tijd waren de leerkrachten begripsvol maar namen weet ik niet meer. Ik zat in de klas met o.a. Sjaak, een joodse jongen die later naar Israel is geimigreerd en Gerard Ketelaar een fanatieke waterpolo-er die woonde vroeger bij mij in Celciuslaan. Ik heb nog een klasse foto van de 5e klas die zal ik gaan scannen.

  2008, wim vanemden
  ?