Bekijk het volledige profiel van Wim van Basten en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Wim van Basten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Deze kleuterschool was apart v...

Deze kleuterschool was apart van de Bilderdijkschool. Het hoofd was mevr. Eijkman. Een lieve vrouw. verder ?? Wat herinner je je van die tijd?? Je had er je vriendjes.

2013, Wim van Basten

In die tijd was een HTS toch e...

In die tijd was een HTS toch echt een "school" met alle verplichtingen en regeltjes. Dit motiveerde wel om te leren. Je best te doen anders werd je van school getrapt. de Hr. Klaas RADEMAKER, was adjunct (later echt) directeur. Hij kon je meteen enorme grijns op zij gezicht met de nodige krachttermen op het juiste (school/studie-pad houden. Niet minder belangrijk was goede maatjes met de concierge oftewel de Hr.BROSI. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

2010, Wim van Basten

Tijdens de eerste klas was de ...

Tijdens de eerste klas was de schoolnog gescheiden in jongens en meisjes school. Het hoofd was de Hr. Everts, later de Hr. van de Vegt. Leraren/leraressen: v.d.Kamp (frans, nederlands, boekhouden), Mej Ostermans (Natuurk.), Mej Prins ( Geschiedenis Alg +Vaderl., Nederlands), Beulekamp (?), Mej. Gelderblom ( ook wel "de spin"). Vanuit de school getuige van de studenten lustrumfeesten, o.a. Francois Villon, die op het Domplein werden gehouden. In de pauzes naar de Vismarkt, kattekwaad + roken.

2009, Wim van Basten
?