Wim van Egmond

Kent 37 personen

Getrouwd , 4 kinderen
Woont in Haarlem

  Bekijk het volledige profiel van Wim van Egmond en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Wim van Egmond heeft 4 klassenfoto's en kent 37 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Niet zozeer favoriet herinneri...

  Niet zozeer favoriet herinnering maar wel een ingrijpend gebeuren voor mijn toekomst was het feit dat de familie Poelstra het met mij niet kon vinden! HIJ haalde me bij wiskunde steeds voor de klas om mij te kleineren. ZIJ deed dat bij nederlands met het voordragen van "Het ezeltje van Spanje". Tjonge, wat had ik een hekel aan die twee!!!!! Dus 2 januari 1957 ..... werken! Maar het leed was nog niet geleden. Later trof ik hem weer als leraar wiskunde op de avondschool, de VMTO aan de (nu) Verspronckweg. Maar hier had hij gelukkig geen vat meer op mij.

  2004, Wim van Egmond

  Begonnen in de schakelklasse e...

  Begonnen in de schakelklasse en vervolgens werktuigbouwkunde in de klassen W1a, W2a enz. Deed dit samen met mijn neef Ko van Egmond. De zelf georganiseerde klassefeesten in een speeltuinzaaltje in Haarlem-Noord staan me nog voor goed voor de geest, vooral die avond dat Mario Kooren dronken in het want (klimnet) van het speeltuinschip hing, met zijn enkels in het net en met zijn koppie naar beneden! Maar ook het klasse-feest op de zolder van de Bavo-school aan de Westergracht hoek Leidsevaart was een knaller. Alsik het goed heb dan mocht Joop van den Berg de auto van zijn vader lenen en dus bracht hij ons naar huis! En hoe, ik mocht achterin zitten en kreeg Greet, de vrouw van Ko, op mijn schoot. Nadat Joop wegreed begon de auto te "zweven" en werd ik hondsziek met als gevolg dat ik al mijn ingenomen drank via het spleetje van het achterraam naar buiten moest brengen. Thuis aangekomen, zo omstreeks **.** uur 's morgens, dronken de overige maten mijn drank op en stond ik de auto van binnen en van buiten schoon te maken. Ook denk ik nog met veel plezier aan de latere reunie in het schip "D'Aemstel" achter het CS in Amsterdam. Nog een keer "reunieren", laat het mij weten!!!!

  2004, Wim van Egmond

  Schoolreisje op de fiets naar ...

  Schoolreisje op de fiets naar Lunteren en Elspeet o.l.v Meester Spier. Hierna ging ik samen met Ed Paardehaar naar de Hildebrandschool aan de Gen. Spoorlaan. Helaas kon ik niet met de familie Poelstra (de directeur en zijn vrouw) overweg en na een voorwaardelijke overgang naar de tweede klas gooide ik het bijltje er bij neer en ging (moest!) ik werken. Later kreeg ik hier spijt van en ben ik via avondscholen aan de HTS te Haarlem Werktuigbouwkunde gaan studeren (1964-1969). Sinds 2002 ben ik "gepensioneerd", dus ben ik al een aardige ouwe "l...". Omdat ik een reunie wel zie zitten wil ik dat graag ook van jullie weten en dus achter alle adressen van onze klasgenoten komen. Constantijn Huygensstraat 36, 2026 XX Haarlem. Alle klasgenoten op een rijtje (uit m'n hoofd): Rijksstraatweg: Erie de Waal, nu nog Ria Jonkhof, nu Heemstede Marijke Gagel, nu Lamswaarde Zld. Jan Gagel, nu Sas van Gent, Henk Gagel, Tesselschadestraat: Hans Krom, overleden 30-10-2006. Luciferstraat: Frans Los, overleden 09-10-2010. Oudaenstraat: Marianne van Beusichem, nu nog Nico Hofkamp, 08-09-2008. Carla Wouterse. overleden Jan Luykenstraat: Anneke Krab, Adrie van Dijk, Fred de Vreugd, Heerhugowaard. Gerrit Mars, Phinie Lammers, Willie Lammers, overleden Const. Huygensstraat: Greetje Weijens, Gerrie Gooyer. P.C. Hooftstraat: Martine Pierhagen. woont nu Tzum. Vergierdeweg: Carla van de Ree, Els Schipper, Wim Mus, nu Bloemendaal Bert de Haas, nu Heerhugowaard Carla van Everdingen, nu de Zilk Loes Dral, nu Leidschendam Nicolien in de Berken, nu Beverwijk. Roskamstraat: Wim Weuring, nu IJmuiden Eksterlaan( v.h. Eksterstraat) Ferry Baljet, Leo van Wel. van Baerlestraat: Wim van Egmond. nu C. Huygensstr. Badelochstraat: Adri Groeneveld, overleden 17-05-2018. Leeuwendalerstraat: Aad Booij, overleden. Gijsbrecht van Aemstelstraat: Ed Paardehaar, nu nog Hannie Horeman, nu Den Oever Fred Kaestner, overleden 19-02-2000. Hennie Bruins, nu Santpoort-N. Muiderslotweg: Piet Teerling, Annelies Soomers. Elly van Kordelaar. Marijke Martin, nu Leiden Hetty Klinkenberg, nu Haarlem Hilda de Berg, overleden 08-03-2014. Wil Hoenderdos, Ben Oudendijk, nu Ter Apel. Jan de Vries, overleden

  2003, Wim van Egmond
  ?