Wim van der Plas

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim van der Plas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Wim van der Plas heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  In de zesde klas begon het pas echt leuk te worden, dit was n.

  In de zesde klas begon het pas echt leuk te worden, dit was n.l. het eerste jaar dat we gemengd zaten, de verkeringen waren elke week anders, ik herinner me nog tonnie hubers, jeanne van galen, gerrie van de berg , elke dag spelletjes, zoals de meiden vangen en in de hoek van de school zetten, totdat Zr. Emanuela kwam , dan was het snel voorbij, we mochten n.l. niet zo wild met de meiden doen en vooral eigenlijk niet aanraken, en toch zoenden we er als het kon behoorlijk op los met kring spelletjes, zoals een twee drie vier etc wie moet ik een kusje geven, meisjes met wie iedereen verkering wilden waren Gerrie vd Berg, Tineke v Uden en niet te vergeten marianne van lee, al met al een geweldig einde van de basisschool

  2003, Wim van der Plas

  Een gezellige tijd met Rini Timmers , nu van bouwbedrijf timmers, Loekie de Wit, mijn Top 40 maatje en niet te vergeten bert Kroeze uit beesd met zijn psssstt en bouillon, dit riep op ieder vreemd moment heel hard door de klas, al met al lachen geblazen.

  Een gezellige tijd met Rini Timmers , nu van bouwbedrijf timmers, Loekie de Wit, mijn Top 40 maatje en niet te vergeten bert Kroeze uit beesd met zijn psssstt en bouillon, dit riep op ieder vreemd moment heel hard door de klas, al met al lachen geblazen. Mijn neef leraar Karel vd Plas benadeelde mij op veel manieren, dat koste mij later de kop, ik moest van school af, wat bleek mijn vader en hij waren elkaars tegenpolen, helaas voor mij !!

  2003, Wim van der Plas
  ?