Ontdek PLUS

Wim Uijtdewilligen

Kent 153 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim Uijtdewilligen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wim Uijtdewilligen heeft 6 klassenfoto's en kent 153 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel lang geleden.

  Heel lang geleden. We begonnen in de eerste klas in het houten noodgebouw bij de Brigantijnstraat. Later in het jaar verhuisden we naar een gloednieuw gebouw. Beneden was de jongensschool en boven de meisjesschool. Ik meen dat die de Jeanne d'Arc heette. Allemaal broeders, behalve in de vierde klas. Daar zat meester Stierhout. Die kwam uit Alkmaar. In de vijfde klas verhuisde ik naar Nieuwland en ging toen van schoof al. Was wel een leuke tijd daar.

  St. Martinusschool, 1953

  De laatste school waarop ik heb gewerkt.

  De laatste school waarop ik heb gewerkt. Een heftige periode. Veel veranderingen na de fusie tussen de Hoeve en de Waeck. Mijn leukste en mooiste herinneringen: groep 5 en 6 in de jaren 2000-2002. een geweldige leuke groep: veel geleerd en veel met de kinderen opgetrokken. Hier heb ik onder leerlingen en ouders vrienden aan over gehouden. Hetzelfde geld voor de kinderen in de combinatie 4/5 en 5/6 van 2005-2007. Dat was echt mijn klasje. Warme herinneringen aan dit groepje en de ouders van de kinderen en opnieuw goede vrienden gemaakt. Zij hebben ook mijn schoolloopbaan op fantastische wijze afgesloten, net als overigens mijn collega's. Het is trouwens wel bijzonder, dat drie van mijn kleinkinderen nu op deze school zitten

  Marimba, 1995

  Een bijzonder fijne school, waar ik anderhalf jaar leerling ben geweest.

  Een bijzonder fijne school, waar ik anderhalf jaar leerling ben geweest. Ik herinnerme vooral het voetballen met de broeders op de grote speelplaats en het kamp op het schoolbuitenhuis in Oosterhout. Daarnaast de spannende weken in de zesde klas voorafgaand aan het toelatingsexamen voor de HBS.

  Sint Jozefschool, 1957