Wim Tilburgs

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim Tilburgs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wim Tilburgs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb de 3de en 4de klas Havo gedaan op de 'Knip' Het was een beetje en leerfabriek maar toch een fijne school.

  Ik heb de 3de en 4de klas Havo gedaan op de 'Knip' Het was een beetje en leerfabriek maar toch een fijne school. Ik zal Yvonne Sprengers nooit meer vergeten.

  Dr Knippenbergcollege Schol..., 1976

  Een fijne en gelukkige tijd gehad op deze school vooral de zesde klas met het schoolkamp en als leraar Tin Koolen was erg fijn.

  Een fijne en gelukkige tijd gehad op deze school vooral de zesde klas met het schoolkamp en als leraar Tin Koolen was erg fijn. Enkele andere leraren waren Joop Oubrie (streng maar wel een dierenliefhebber) ik heb hem na mijn schooltijd nog mogen ontmoeten fijne man die Joop. Mijnheer Mertens met zijn snor. Ik heb ook nog bij mevrouw van de Pas gezeten (die was in mijn ogen 100 jaar oud. Van haar mocht ik niet links schrijven dan kreeg je een tik op je vingers. Als gevolg hiervan schrijf ik dus rechts. Enkele klas genoten. Hanny van de Putten (wat was je toch knap in mijn ogen) Marina de Wit (eveneens) Rene van de Ven Anne Marie van Stiphout (van haar mijn eerste zoenen gehad) Therese Swinkels Hanny van Leuken, Erik van de Vrande, Bart Welten etc etc

  De Goede Herder, 1966

  Mijn favoriete leraar was Felix Gooyaards en ik was ook lid van zijn natuurstudiegroep.

  Mijn favoriete leraar was Felix Gooyaards en ik was ook lid van zijn natuurstudiegroep. Ook Scheepers voor Aadrijkskunde was een markante figuur. Ik heb met hem dan ook mee mogen doen aan het school kabaret hetgeen toch een onvergeetelijke ervaring in mijn leven is geweest. Ik heb nog steeds goede herineringen aan Anja G. op wie ik toch altijd heimelijk verliefd was

  Sint Jan, 1972

  ?