Bekijk het volledige profiel van Wim Sparenburg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Wim Sparenburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb slechts een jaar op dez...

Ik heb slechts een jaar op deze school gezeten, in de eerste klas bij een nogal dikke indische mevrouw die losse handjes had. Ze had er plezier in de leerlingen aan de oren te trekken (nogal hardhandig) of een draai om de oren te geven. Mijn ouders hebben met deze lerares gesproken dat deze lijfstraffen niet op mij mochten worden toegepast, doch dit had weinig effect. Mijn ouders hebben besloten mij van dit strafkamp af te halen en onder te brengen op de Hammerskjold lagere school.

2003, Wim Sparenburg

Duits van Mevr. Busink, Hoofd ...

Duits van Mevr. Busink, Hoofd van de school Dhr. Vernel, Wiskunde Dhr. Bijkerk, helaas ben ik de namen van de andere leraren kwijt.

2002, Wim Sparenburg

Ik heb veel gelachen op deze s...

Ik heb veel gelachen op deze school, hoofd van de school Schoonaard. De leraren waarmee ik het beste kontakt had waren Hoekstra, Leurs, Kouman en Nawijn. Ophorst en ik lagen elkaar niet zo, waarom weet ik nog niet. Het strafwerk bestond uit derde machten van getallen met minimaal 6 cijfers, alleen bij Leurs moest je ze echt maken want deze slimmerik had een computer uitdraai met de juiste antwoorden.

2002, Wim Sparenburg
?