Wim Smit

Kent 2 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim Smit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Wim Smit heeft 6 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam onlangs mijn rapport uit de jaren 1956-1962 tegen en toen viel het me op dat "De Delfgaauwschool" in de eerste jaren de H.

  Ik kwam onlangs mijn rapport uit de jaren 1956-1962 tegen en toen viel het me op dat "De Delfgaauwschool" in de eerste jaren de H.G.C Kreikenschool heette. De eerste drie kreeg ik les van mevrouw Den Haan. Zou graag een foto van haar hebben. Niet dat ik haar zo'n prettige onderwijzeres vond, integendeel. Ik was bang voor haar hahaha.

  GLO Delfgaauwstraat / H.G.C..., 1956

  Juffrouw de Haan maakte destijds op mij een verpletterende indruk.

  Juffrouw de Haan maakte destijds op mij een verpletterende indruk... Drie jaar lang...Wit haar, schort aan... Later kreeg ik meneer Maas en meneer De Zwart. Het Hazendal in Ede... Leerlingen die ik mij van naam herinner, Fred Staneke, Frans v.d. Heiden, Hoogenboezem, Peter Smulders, Theo(?) Groenendijk, Baas.

  Delfgaauwschool, 1956

  Heb tot mij examen op de ULO gezeten.

  Heb tot mij examen op de ULO gezeten. Leraren die ik mij herinner zijn, o.a. de heer Bank en mevr. Mols..., mevr Kiestra. Ja en van de leerlingen, Yvonne Meis, Marianne Pak (niet in mijn klas maar wie kent ze niet...) en Lia van Buitenen en Tikwah Ceijffers (wel bij mij in de klas...) Van de jongens in de klas ben ik de namen kwijt...

  Ackersdijkschool, 1962

  ?