Ontdek PLUS

Wim Schaasberg

Kent 13 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim Schaasberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wim Schaasberg heeft 3 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De school waar ik hoorde dat Kennedy was vermoord.

  De school waar ik hoorde dat Kennedy was vermoord. En met dhr. Lastdrager als leraar en "bovenmeester". Ik was verliefd op juffrouw Flik... Herinner me nog een TV musical waarin ik meezong. Heb verder weinig bewuste herinneringen aan deze school. Hij lag vlak bij huis, ik ging later wanneer ik bij mijn ouders op bezoek was, er nog weleens langs. Ik zie een paar klasgenootjes terug op SB, Martin, Eric, Albert. Berichtjes zijn welkom op mijnvoornaam at mijnachternaam in Nederland.

  albert schweizerschool, 1960

  Heb wat foto's gevonden met Klaas, Willeke en Robert, die zich ook hier hebben gemeld.

  Heb wat foto's gevonden met Klaas, Willeke en Robert, die zich ook hier hebben gemeld. Ontzettende leuke dynamische klas waar ik veel goede herinneringen aan heb overgehouden. De eindexamentijd was onvergetelijk met diverse leuke meiden, kelderfeesten en rare sigaretjes. Heb nog sporadisch contact met enkele klasgenoten. Mijn adres: mijnvoornaam at mijnachternaam in nederland

  Snellius Scholengemeenschap, 1966