Wim Redert

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim Redert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Wim Redert heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een prima tijd.

  Een prima tijd. Ik had daar enkele goede vrienden, die ik helaas al jaren uit het oog heb verloren. Ondanks dat de directeur/het hoofd dezer school mij enkele malen van school wilde verwijderen, heb ik het toch tot het eindexamen kunnen volhouden. De eindcijferlijst heb ik goed bewaard. Je deed toen eerst een schriftelijk examen en daarna individueel mondeling. Je ging naar de examencommissie met een keurige map (met linten enz.) waarin de gelezen literatuur etc. Uiteraard deed je examen in vier (4) talen (totaal 12 vakken). Ondaks dat ik toen een enfant terrible was, heb ik ook later nog goede contacten onderhouden met enkele leraren en het hoofd der school.

  Mr. J.J.L. van der Brugghen..., 1952

  Ik woonde in een ander stadsdeel en daarom gingen ik altijd met brood naat school.

  Ik woonde in een ander stadsdeel en daarom gingen ik altijd met brood naat school. Tussen de middag opeten natuurlijk. Heel leuk want er altijd een groepje die dat ook deed. Je had dan de school voor jezelf. En meester Brouwer was een bijzonder aardige man. Aan zijn goede raad heb ik de rest van mijn leven veel gehad.

  Jan Ligthart, 1947

  ?