wim raedts

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wim raedts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  wim raedts heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Hoe lang geleden ook, ik herinner me vaag de juf van de eerste kleuterklas (niet bij naam) en zuster Clara Magdala oid, ook wel Chocolade Magdala genoemd.

  Hoe lang geleden ook, ik herinner me vaag de juf van de eerste kleuterklas (niet bij naam) en zuster Clara Magdala oid, ook wel Chocolade Magdala genoemd. Herinner me ook de grote ruimte en het gekrioel voor de school.

  2007, wim raedts

  Heb van deze periode geen klassenfoto behalve die in het gedenkboek van 1961 staat.

  Heb van deze periode geen klassenfoto behalve die in het gedenkboek van 1961 staat. Wel de nodige foto's van voetbalelftallen. Als daar belangstelling voor bestaat wil ik die wel doorgeven. Mijn eindexamenklas heeft nog wel eens ca 15 jaar geleden op initiatief van Geert Panhuysen een reünie georganiseerd waar ook pater Laetus bij aanwezig was. Ik heb nog een lijst van adressen van mijn toenmalige klasgenoten waar zij toen woonden.

  2007, wim raedts

  Heb van deze tijd helemaal geen foto's.

  Heb van deze tijd helemaal geen foto's. Herinner me wel enige namen (bijvoorbeeld Huub Dinjens, Jeroen Speleers, Maurice Kroeg later Kroeks, Pieter Spaan) niet veel. Wel van de broeders. Als ik het goed heb/spel waren dat: 1.Gondulfus;2.Wolfred;3.Leonidas;4.Leopold;5.Balthazar;6.Theolinus.

  2007, wim raedts
  ?