wim mol

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wim mol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  wim mol heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  5 jaar op die school gezeten met o.

  5 jaar op die school gezeten met o.a wim bloemendaal,george hach,appie groenewold. Ooit nog eens een reunie gehad,waar dhr Niesink was uitgenodigd. Was erg aardig .w.mol

  Rijks Kweekschool, 1952

  Begon als onderwijzer op de school aan de Laan van Meerdervoort;kwam later in klas 5 van het hoofdgebouw aan de Dovenetelweg terecht-Hoofd was hr Tieleman.

  Begon als onderwijzer op de school aan de Laan van Meerdervoort;kwam later in klas 5 van het hoofdgebouw aan de Dovenetelweg terecht-Hoofd was hr Tieleman

  Openbare Lagere School (O.L..., 1960

  School opgebouwd in 1965 vanaf klas 1 t/m klas 6.

  School opgebouwd in 1965 vanaf klas 1 t/m klas 6. Samenvoeging met kleuterschool de Boskabouter tot de Basisschool Juliana.Afscheid genomen in 1998 als directeur-na 33 jaar daar werkzaam te zijn geweest. In 2006 is de Julianaschool opgeheven en werd de brede school De springplank opgericht onder een nieuw bestuur ,samen met de voormalige r.k.school In denb Prinsenhof.De oude school is inmiddels afgebroken-daar heb ik nog foto's van gemaakt (ik had ook nog foto's van de opbouw van de school)

  Juliana, 1966

  ?