Ontdek PLUS

W. Meijering

Kent 10 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in Geleen

  Bekijk het volledige profiel van W. Meijering en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  W. Meijering heeft 18 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op zoek naar oude vrienden

  Wij woonden destijds op Curacao. Zij zaten in het onderwijs. Toen kreeg je na 6 jaar een half jaar verlof. Wij gingen dan een half jaar naar Nederland en keerden vervolgens weer terug. Wij hebben tijdens zo'n periode (1963 - 1964) in Scheveningen gewoond aan de Badhuisweg en ik heb toen op Zandvliet gezeten in klas 2. Nu ben ik op zoek naar een paar oude vrienden uit die tijd. Weet ook dat dit na zo'n lange periode niet makkelijk is, maar ik probeer het toch. Een van die vrienden was Paul Leisen en hij woonde volgens mij in de buurt van de school in een van de zijstraten van de van van Alkemadelaan. Een andere heette Geert of Gerard en hij woonde volgens mij in Scheveningen in de buurt van de haven. Is er wellicht iemand die mij hierover iets kan vertellen? Bij voorbaat dank. Groetjes, Wim Meijering 06-19193535 Email: thesoulman@ziggo.nl

  Christelijke Scholengemeens..., 1963

  Heb alleen in de 1e klas bij Diny v.

  Heb alleen in de 1e klas bij Diny v.d. Werf gezeten en ben vervolgens naar de Schweitzerschool gegaan.

  Marnixschool kleuterschool ..., 1956

  Heb in de 2e klas op deze school gezeten en ben vervolgens naar de Marnixschool gegaan.

  Heb in de 2e klas op deze school gezeten en ben vervolgens naar de Marnixschool gegaan. Ik zie op de foto van Ruud Castens diverse bekenden, echter ik weet (behalve die van Wim Ultee) hun namen niet meer. Misschien kan Ruud mij daarbij helpen. Wat de jaartallen betreft kan het ook een jaar later zijn geweest.

  Dr. Albert Schweitzerschool, 1957