wim kramer

Kent 7 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wim kramer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  wim kramer heeft 0 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Elke dag op de fiets vanuit Terborg in een groepje vaak met o.

  Elke dag op de fiets vanuit Terborg in een groepje vaak met o.a. Henk en Jan Slooter, Wim en Gerard Smit door de Wrange. Mijnheer Beijer: Latijn; Ik heb hem tot groot vermaak van de anderen van de grond getild en de klas uit gezet! pater Hoppenbrouwers Grieks, Wandenmaker Nederlands, Jan Kloen gymnastiek, Koster Frans.

  gemeentelijk lyceum, 1965

  Ik ging elke dag met enkele andere Terborgenaren van Terborg met de trein naar het station Velperpoort tegenover HotelBordelaise naar het KGL aan de Velperweg: juff Wiessing Duits, hr.

  Ik ging elke dag met enkele andere Terborgenaren van Terborg met de trein naar het station Velperpoort tegenover HotelBordelaise naar het KGL aan de Velperweg: juff Wiessing Duits, hr. Overmaat Nederlands, hr Rood Nederlands, van der Linde Frans, van Buchem Latijn en Grieks, van hengstum natuurkunde, sport met Paul Ram junior olv Ram senior, vrijdags ergens in het gebouw een heilige mis.....

  Katholiek Gelders Lyceum, 1962

  Ik was daar van 1960 tot 1963.

  Ik was daar van 1960 tot 1963. Onze jaargang was de grootste lichting ooit, maar ook de jaargang met het laagste percentage dat het groot seminarie met een priesterwijding heeft afgerond. Er zat opeens flink de klad in. Ik herinner mij veel docenten vooral ook hun bijnamen zals Snuf (Grondhuis), Balk (Capetti), Buikje (van Beek), de prefect Ruis, Pius (Vroom), de praeses (Ramselaar), Pitje (van de Bilt), van Bentum, Nasser (biologie). Met een drietal anderen ben ik stiekem naar de film geweest (El Cid) We zijn toe drie dagen naar huis gestuurd als voorbeeld voor de anderen, omdat er toen een rebelse stemmming heerste. Ik vond het een mooie tijd..

  Aartsbisschoppelijk Klein S..., 1960

  ?