Bekijk het volledige profiel van wim kramer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 5

wim kramer heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik ken uit die tijd nog de nam...

Ik ken uit die tijd nog de namen van Ilse Kok, Hein Haver en de onderwijzers Van Balen (5e klas) goede leraar en uiteraard Bart, die een hekel aan mij had, omdat het jaar daarvoor mijn ouder e broer Theo eerst bij hem in de klas zat en Bart zijn handen teveel gebruikte om leerlingen te onderdrukken. Hij was gewaarschuwd. Ik heb in de 3e klas op het schoolplein bij het knikkeren van de schuine helling mijn been gebroken , omdat er iemand met zijn fiets over mijn been reed. Ik ben toen achter op de fiets van iemand anders naar huisgebracht!. Conclusie: scheen-en kuitbeen gebroken. Volgens Bart kon ik net aan de mulo halen, maar Van Balen had aangegeven dat de HBS ook moets kunnen. Dat is dus gebeurd! Een huidige collega is Cor Portegijs, die ook op de Claraschool heeft egzten en we hebben onlangs herinneringen opgehaald.

2005, wim kramer

Richting W&W gedaan. leren...

Richting W&W gedaan. leren bridgen in de pauze. Heb in 2000 reunie georganisseerd ivm 25 jaar geleden afgestudeerd

2004, wim kramer

Rector Karel Groensmit; Leraar...

Rector Karel Groensmit; Leraar Duits die in een kever reed en van paarden hield. Veel gesport met Co Butter. Met Ria(n) Schellings fietste ik naar school vanuit IJmuiden.

2004, wim kramer
?