Wim Koornstra

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim Koornstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wim Koornstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  '78-'84 Toch gehaald, en sergeant.

  '78-'84 Toch gehaald, en sergeant. Hoe is het met jullie? Wouter, Herman, Cees? Met Ron Philippo heb ik nog regelmatig kontakt, en met Albert (deed EJ) heel regelmatig. Toepen in de pauze, gas ingebouwd in Quaedvlieg’s auto. Ik was de eerste heao-er die lid werd van de computerclub, met dus alleen HTS’ers. Tijdens de tentamenweken tijd om aan auto’s te knutselen. Weet je nog: Strijd voor alg. economie, de Ridder (kasregisters met dubbele telwerken, en een kwitantie!), Budding met z’n eigen boeken, Quaedvlieg dus, had het altijd over Kareltje, en schreef met calculatie het hele bord vol, maar aan het eind van de les kwam de som nog niet uit. Nederlands van Brummelkamp, engels van hoe heet hij ook alweer (reed in een oude Mercedes) Ebskamp! inderdaad Levcode/Codelev, en Schulp… En naar Berlijn geweest, een hele ervaring, toch ..?

  Hogeschool Haarlem Afdelin..., 1978

  >>>21-9-03: Andre Daemen: Ik las jouw stukje.

  >>>21-9-03: Andre Daemen: Ik las jouw stukje. Volgens mij ben jij niet tot '67 maar tot '70 op deze school geweest. Ik kan mij die kwekeling nog herinneren. Hij kreeg waarschijnlijk een hersenbloeding, zo werd ons verteld. En inderdaad die musical... ik weet nog, bij een repetitie, dat jij moest zingen, en ik vond het prima klinken, maar die juf (was dat niet Misset die met de Haas trouwde?) hoorde dat jij een beetje verkouden was . . . Jij kon (kan?) toch zo goed piano spelen?<<< De Haas trouwde met Juffrouw Misset dacht ik. Tjonge, wat was het daar een puinhoop. Ik heb maar een half jaartje daar gezeten. Bekende namen: Wim van Tienen, ? van Ooien (met z'n bromstem), Rudie Leter. Schoolreisje in die bunkers in Gaasterland, en expres verdwalen bij de boswandeling.

  Dag Hammarskjoldschool, 1969

  Inderdaad Juffrouw Bollebakker! Ik was een beetje bang voor haar.

  Inderdaad Juffrouw Bollebakker! Ik was een beetje bang voor haar. Met Titia speelde ik vader-en-moedertje, met grote schoenen aan. En Erni was mijn eerste liefde, van de jeugdherberg. Ik ging op mijn step door het park naar school, en mijn moeder keek van 4 hoog uit het raam tot ze me niet meer zag. De watertafel die 's winters zandtafel was. Verven met een schort voor. Verder alleen wat vage herinneringen.

  Kleuterschool Delftwijk, 1962

  ?