Bekijk het volledige profiel van Wim Jakobs en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Wim Jakobs heeft 3 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Was toen nog geen Jenaplanscho...

Was toen nog geen Jenaplanschool maar gewoon de Christelijke lagere school in Niebert (School met de bijbel). Kleine school en alle zes klassen doorlopen met 5 meiden in mijn klas en mezelf!!!!!!!!!!!!!! Vele uitnodigingen gehad om 's avonds in de hooiberg bij Everts te komen. Volgens mij ook op ieder meisje verliefd geweest. Meester Huiting en Faber waren de leraren.

2010, Wim Jakobs

Met veel plezier en veel te ge...

Met veel plezier en veel te gemakkelijk diploma gehaald, ik richtte me op de HEAO en dat is gelukt. Zelfs een negen voor wiskunde gehaald, op het eindexamen!

2010, Wim Jakobs

Propedeuse gehaald maar eerst ...

Propedeuse gehaald maar eerst te horen gekregen dat ik niet verder mocht omdat ik te weinig studiepunten zou hebben. Dit was aangevochten door studenten en met succes dus ik mocht, toen ik even stapje terug had genomen naar de MEAO, toch terugkomen. Toen besloten om dat niet te doen en het later maar weer opnieuw te proberen, met succes!!!!!

2010, Wim Jakobs
?