Ontdek PLUS

Wim Hofland

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim Hofland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wim Hofland heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school heb ik een hele leuke tijd gehad.

  Op deze school heb ik een hele leuke tijd gehad. Uiteraard vanwege mijn vriendjes van toen maar nu terugkijkend toch ook vanwege het fantastische lerarenkorps. Meester Janssen, Bakas en Juffrouw de Bruijn, Tismeer en Stuurman. Bedankt!

  K. ter Laanschool, 1964

  Liefste herinneringen zijn er teveel om op te noemen.

  Liefste herinneringen zijn er teveel om op te noemen. Ik heb zes topjaren gehad op school en leefde van hoogtepunt naar hoogtepunt. Inderdaad zoals ik hier op de site las, voetbalwedstrijdjes met lege chocoladepakjes, dat ging er soms heel erg fanatiek aan toe. Gouden Jaren om in te lijsten. Zie Johan de Witt Lyceum 'sGravenhage voor foto's

  Johan de Witt mavo/havo/vwo..., 1970

  Leuke Jaren samen doorgebracht met onder andere Fred J.

  Leuke Jaren samen doorgebracht met onder andere Fred J., Hugo van S., Marnix N. Wie kent niet Quaadvlieg volgens welke je op de HEE EE A O zat em het rode nethemdje van Seligman wat altijd zichtbaar was door zijn van onderen openstaande overhemd en hoe heette ook alweer de statistiek leraar die het steevast had over hattevrouw ipv hartenvrouw?

  HES J. van Zwijndregt, 1984