wim groeneweg

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wim groeneweg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  wim groeneweg heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  slagbal op het plein en zwemmen in het kolpabad met meester Krol, ook nog in de vijfde klas,zelf zit ik vooraan bij het raam,voor meester Vos zit mijn broer Henk,voor hem in de rij zit Ronnie Barendse in het zelfde bankje zit Ab Verhoef,rechts van Ron zit

  slagbal op het plein en zwemmen in het kolpabad met meester Krol, ook nog in de vijfde klas,zelf zit ik vooraan bij het raam,voor meester Vos zit mijn broer Henk,voor hem in de rij zit Ronnie Barendse in het zelfde bankje zit Ab Verhoef,rechts van Ron zit Rob vd Windt daar achter zit Arie Pons en naast hem Jaap Krijgsman,voorin de klas onder Theo van der Ham en midden onder Tineke Adriaanse,verder nog Arend Bos,Nico vd Berg. Bas Spuybroek,Sjeerd? Stoker. in deze klas zijn mijn broer en ik met een st. Nicolaasviering nog zwarte piet geweest ,onze buurvrouw was de Sint ,ook hebben we eens een man uit suriname? op bezoek gehad die vertelde over dat verre land ook heeft hij nog door de klas gelopen met een emmer water op zijn hoofd.

  2004, wim groeneweg
  ?