Wim Gé Warnaar

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim Gé Warnaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wim Gé Warnaar heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op de U of M gezeten, alleen heb ik op de St-Paul campus gezeten waar Agriculture kan worden gestudeerd (zie ook de website http://mast.

  Ik heb op de U of M gezeten, alleen heb ik op de St-Paul campus gezeten waar Agriculture kan worden gestudeerd (zie ook de website http://mast.coafes.umn.edu). Met een uitwisselingsprogramma en een 125 studenten uit 25 verschillende landen in het MAST programma (Minnesota Agricultural Exchange Program). Een schat aan ervaringen en vrienden. De film Animal House (John Belushi en Dan Akroyd) live meemaken in een studentenhuis waar bij cowboy-feesten en toga-parties de dieren uit de universiteitsstallen werden gehaald en meedansten in de basement. Veel internationale vrienden en kontakten aan overgehouden, de Europeanen zien we nog regelmatig op reunies (in 2005 staat New-Zealand op de rol). Achtervolgingen door de locale politie en sheriff, 4 uur heen en weer rijden voor een concert van Supertramp, idem om baseball en (american) footballwedstrijden mee te maken inclusief het tailgaten (voor de wedstrijd een BBQ en biertap op het parkeerterrein). Zelfs van Hanegem, Kristensen, Jansen etc. zien voetballen. Na die periode ken ik geen afstanden meer in Holland, dan is tijd en afstand maar betrekkelijk. Een doel zal ik mijn kinderen voor ogen houden en dat is hen enthousiast zien te krijgen om een tijdje over de grens te gaan. Het is blikverruimend, je ontmoet mensen, ziet veel en leert ook je eigen land en cultuur waarderen. Ik ben in 1980 (met al deze levenservaring plus 20 kg extra lichaamsgewicht) naar huis gegaan om tot rust te komen, te settelen, in de zaak van mijn vader te gaan werken en een leven op te bouwen met Marjan. Maar als dat allemaal niet op me had gewacht was ik misschien nu nog wel aan het globetrotten. Fijne tijd geweest.

  University of Minnesota- En..., 1979

  Van deze school kan ik me weinig herinneren.

  Van deze school kan ik me weinig herinneren. Het was een houten noodgebouw van een andere MULO en ik heb er ook maar een jaar gezeten. Als "Beresteijner" had je een naam hoog te houden. Herinner me nog Els Pas, Hanneke van Noort en Cees van Pelt. Ging vaak met een vriend naar huis, Paul Paul geheten uit de Salvia. Ouders hadden een mooi huis en een boot waar we wel eens mee gingen varenin de Biesbosch. Zijn broer hield allerlei reptielen weet ik nog wel. En tussen de middag biljarten (terug naar het internaat was te ver) met een broodje kroket erbij bij De Amstelbron op de Crabbehof. Ik was op zoek naar de Talmaschool maar de directeur heette Talma zo lees ik. Geen foto of andere beelden voorhanden.

  Prins Maurits MAVO, 1969

  Wellicht zit ik niet bij de goede school, maar dat komt omdat het een één=tweetje was volgens mij.

  Wellicht zit ik niet bij de goede school, maar dat komt omdat het een één=tweetje was volgens mij. Je had de lagere school aan de Achterweg (achter het woonhuis van meester Tennekes) maar ook de kleuterschool aan diezelfde Achterweg (tussen de N.H. kerk en het graf in, later nog als jeugdgebouw in gebruik). Deze kleuterschool was juffrouw Breur (... open de deur !!!) een heel lieve kleuterjuf die altijd op een scooter aan kwam. De chr. basis-school daar speelden we altijd en voetbalden op het plein. Ik moest altijd met mijn broer Sjaak naar school en naar huis, en meestal was de kleuterschool eerder uit. Liep dan naar de basisschool en wachtte daar. Soms mocht ik naar binnen als de meester (van der Sluis) ging voorlezen. Dan mocht ik op zijn schoot zitten om te luuisteren - één keer had hij de smoor erover in omdat ik in de sloot was gegleden en met mijn natte vieze kleren op zijn schoor ging zitten. Had mijn broer weer een gelukkie, want die moest me direct naar huis brengen. De bijgesloten foto toont de "klas" van 1959/1960, met een aantal kinderen die ik herken. Links staand Daan (De Pil) de Koning (zoon van bakker de Koning vlakbij de school waar we wel de deegpan uit mochten likken of misvormde krentenbollen kregen). Links van juffrouw Breur Piet Voogt en rechts Marijke van Bodegom. Dan Cees Molenaar (zoon van dé molenaar). Bovenste rij bijna rechts Marja Hordijk en rechts Leo (de Foek) van de Leer. De wittekop schuin voor hem is van Huib van der Schee. Schuin voor juffrouw Breur Lenie Rasser met voor haar Dicky van den Engel. Naast Dicky links Evelien de Koning en Joop van Genderen. Helemaal rechts zit Hanneke Lucas en ik zit naast haar met mijn semi-waterhoofd. Als er nog kinderen elkaar herkennen in deze foto hoor ik het graag. Mail gerust!

  De school met de Bijbel, 1959

  ?