Wim Eijbers

Kent 6 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Sommelsdijk

  Bekijk het volledige profiel van Wim Eijbers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Wim Eijbers heeft 15 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zat op deze school,die door dhr.

  Zat op deze school,die door dhr. Leyenaar was overgenomen. Hij heeft het de naam Estor gegeven. Ik had toen nog de ambitie om reclametekenaar te worden. Met Arie Snel,Gerrit Voogt,de goedlachse .... Roos. Leuke tijd

  Rec's reclame/etalageschool, 1969

  Bas Apeldoorn en Rob Diepenhorst herinner ik mij nog.

  Bas Apeldoorn en Rob Diepenhorst herinner ik mij nog. Ook die keer dat ik voor Sinterklaas moest spelen, voor verschillende patienten, waarbij ik rekening moest houden met hun ziektebeeld.

  Opleiding B-verpleegkundige..., 1974

  Hier is mijn loopbaan in de zorgsector begonnen.

  Hier is mijn loopbaan in de zorgsector begonnen. Intern wonen, achter de meiden aan. Toneel gespeeld onder leiding van Ella Snoep. Afdelingen de Berk, Kastanje, etc. Hoofdzuster Badenhuis (zo in mijn sas met badendas). De nachtelijke uren in het broeder- maar met name in het zusterhuis De afspraak met de portier (dhr. Hegers) om niet betrapt te worden. Uit de nachtdienst drinken in het Cafe Bonte Paard of de Tafelberg. Jan, die werd misbruikt voor ritjes naar de patatzaak in Laren, omdat hij een auto had. Kortom een leuke tijd. En ik heb hier mijn levenspartner ontmoet: Paula Wilken en wij zijn in 1975 getrouwd en hebben een zoon (1982) en een dochter (1988). In 2018 hebben wij er kleindochter bij gekregen.

  ziekenhuis Hoog-Laren, 1971

  ?