Wim Dikkes

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim Dikkes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wim Dikkes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel vrije tijd en zelf je tempo bepalen.

  Veel vrije tijd en zelf je tempo bepalen. Dus eerst een half jaar weinig doen en dan jezelf drie keer over de kop moeten werken. Ging voor mij wel goed. Erg veel leuke dingen gedaan: feesten organiseren, meezingen in het koor, werkweek naar de ardennen. als klasseleraren heb ik Jaap Knotnerus en Herman Vernout jr. gehad. kKasgenoten waar ik veel kontakt mee had zijn Bas de Bakker, Brenda Fluit, Daphne de Vos, Lynda van Rijn (zie ik nog steeds) en Jose Bernard. Veel dingen geleerd en een erg leuke tijd gehad. ben benieuwd naar de volgende reunie!

  Montessori Lyceum Amsterdam, 1981

  Een leuke vrije school waar eigenlijk alles kon.

  Een leuke vrije school waar eigenlijk alles kon. eerst op de kleuterschool en alter op de lagere school bij Sophie, Gemma, Lydia en Roel in de klas. Hugo met zijn camper. verder altijd muziek maken met Iwan de Reus en veel toneelstukken spelen. ik had veel contact met Alain Soetermans maar die ben ik later helaas uit het oog verloren. Een errug leuke tijd! Ik heb nog steeds het spaarvarken dat we gekregen hebben bij het afscheid van de kleuterschool in mijn werkkamer staan!

  9e Montessori school De sch..., 1974

  ?