Wim deRidder

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim deRidder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Wim deRidder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb maar heel kort op deze school gezeten 2x de eerste klas tenminste als ik er was.

  Ik heb maar heel kort op deze school gezeten 2x de eerste klas tenminste als ik er was.. Leraar AE (pater volgens mij) zei altijd dat "Wim ga jij de klas maar uit, jij leert het toch nooit... Toch nog redelijk terecht gekomen.

  2005, Wim deRidder

  Ik herinner me vrij weinig van deze school behalve dat de gymzaal me heel groot leek en dat we aan het eind een oranje placemat kregen in de vorm van een olifant, tussen de staart kon je je bestek steken.

  Ik herinner me vrij weinig van deze school behalve dat de gymzaal me heel groot leek en dat we aan het eind een oranje placemat kregen in de vorm van een olifant, tussen de staart kon je je bestek steken. Verder kregen we ook een theelepeltje met een ooievaar erop, deze heb ik nog steeds.

  2004, Wim deRidder

  Ik heb hier altijd veel leuke herinneringen gehouden aan deze school.

  Ik heb hier altijd veel leuke herinneringen gehouden aan deze school. Merlijn Kreijns en Ruben Weigel waren dikke vrienden van mij tijdens de lagere school periode. Helaas zijn we elkaar hierna uit het oog verloren, wel jammer. Mevrouw de Boer was onze lerares een hele lieve vrouw vond ik. Ik was nog hevig verliefd op een stage juf, ik weet nog dat we op schoolreisje gingen naar drente en krentewegge aten, nog steeds erg lekker. We gingen toen naar een heel oud dorpje waar alles in de middel eeuwse stijl was gehouden. Daar heb ik nog twee natuurstenen gekocht, een heb ik aan de stage juf (helaas naam vergeten) en een heb ik gehouden, die heb ik nu nog.

  2004, Wim deRidder
  ?