Wim Jong

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim Jong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wim Jong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school heb ik een jaar rotzooi getrapt, waarna mij werd geadviseerd vooral iets anders te gaan doen en bovenal niet meer terug te komen.

  Op deze school heb ik een jaar rotzooi getrapt, waarna mij werd geadviseerd vooral iets anders te gaan doen en bovenal niet meer terug te komen.

  Louise de Coligny Scholenge..., 1969

  Vervelende herinneringen, zoals die pan kokend hete melk die ik over mij heen kreeg, maar ook leuke zoals mevr.

  Vervelende herinneringen, zoals die pan kokend hete melk die ik over mij heen kreeg, maar ook leuke zoals mevr. de Vries die ik in de 3e klas had en die mij altijd zo mooi vond tekenen en juffrouw Donleben en dhr. v.d. Wijngaard, die vaak uit Bob Evers voorlas. Leren zwemmen in de Overdekte en de viswedstrijd in de Aalmarkt voor een goed doel, waarbij de pa van Flip van Welzen de aasvisjes opkocht voor zijn hengelsportzaak. En kolketrekkertje op het schoolplein achterin voor de gymzaal. En net zolang rondlopen in het speelkwartier en roepen "Wie doet er mee tikkertje", tot de pauze om was. De Stones met Paint it black op 1 in de top 40. Het playback imitatie bandje met Kees Christiaanse en Dikkie Dirkse en Han Palm geloof ik. Mijn overige vriendjes zoals Johnny Disselveld, Rob Honsbeek, Leo Schouten, Piet Erades, Ton de Vink, Reinier v.d. Horst, Wim Erades, Herman Bavelaar, Willem Neuteboom, de helaas veel te vroeg overleden Hein Link en nog veel meer en hartstikke verliefd op Marian Nieuwenhuizen. Toch wel een geinige tijd eigenlijk!

  Lucas van Leydenschool (lok..., 1959

  Dhr.

  Dhr. Meijer leraar Engels was wel komisch. Hij dreigde altijd met: "Als je niet oplet zet ik je in de dakgoot, dan kan je wegvliegen". Ook had hij een zgn "dommenrij" ingevoerd, waar je moest gaan zitten, als je iets niet wist.

  Plesman mulo, 1967

  ?