Wim deBoer

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim deBoer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wim deBoer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  boer29 ********* zonnet bla .

  boer29 ********* zonnet bla .nl Leuke lange tijd, duurde me eigenlijk toch iets te lang. Popi jopi leraren, popi jopi leerlingen... Teunissen die maar door orakelde terwijl iedereen al in slaap was gevallen(, met kwatje op z'n onderlip !) Door Koekkoek letterlijk de conrector kamer uitgeschopt worden De preken van Küpers.. Lahuis in d'r eentje op de dansvloer en iedereen elkaar schaapachtig en beschaamd aankijken, meedoen ? En dan de gymles...tsjja Zeelenberg en consorten.... Maar ook de feesten, eerste liefdes....onzekerheid etc.. Veel meegemaakt. Zonder de bla's kun je me bovenstaand bereiken.

  JOCO (Johannes College), 1982

  Tja, Miedema/Moree/Lohrengel etc.

  Tja, Miedema/Moree/Lohrengel etc... Als ik terugdenk eigenlijk wel ludieke figuren. Vooral Lohrengel was apart in mijn herinnering... Bijker die aan de drank was en af en toe wel eens uithaalde...maaarr dat was met name tegen Johan Kraak en die verdiende dat, haha. Ook ik herinner me dat orgeltje van Miedema, maar die ontzettende stoffige liedjes nog meer..zo van Michiel de Ruyter draaiend aan een wiel enz Tja, "Kinderen voor kinderen" was nog niet uitgevonden.. 'kzie bijna nooit meer iemand, reunies heeft bijna niemand interesse in..Ik eigenlijk ook niet meer

  Eben Haezer, 1976

  ?