Ontdek PLUS

Wim de Wit

Kent 29 personen

Burg. staat -
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Wim de Wit en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Wim de Wit heeft 5 klassenfoto's en kent 29 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    De laatste jaren met meester Jan Sintemaartensdijk waren de leukste jaren van de school.

    De laatste jaren met meester Jan Sintemaartensdijk waren de leukste jaren van de school. In een apart bovenlokaal werden de vijfde en zesde klas als bijzonder leuk ervaren. In de zesde klas hoefde je niet meer op het schoolplein te spelen, maar mocht je "op de stoep" voor de school de pauzes doorbrengen. De reünie van 2006 bracht al deze herinneringen weer terug. De klas was bijna volledig en de reünie werd een schitterende en zonnige dag, die wij aan boord van een schip van één van de klasgenoten, in gezelschap van Meester Jan, hebben doorgebracht.

    Vreewijkschool voor Basis G..., 1956

    De tijd op de HZU, zoals deze school vroeger heette, heb ik als prettig ervaren, ook al had ik in de 1e klas voortdurend straf.

    De tijd op de HZU, zoals deze school vroeger heette, heb ik als prettig ervaren, ook al had ik in de 1e klas voortdurend straf. Mijn grootste "tegenstandster" was juffrouw Dijkstra (Duits), van wie ik veel strafwerk kreeg. Ik was in de eerste klas bevriend met Teun Wesselink. Hij ging over naar de 2e, waar ik bleef zitten, en het contact verwaterde . In de latere jaren kon ik altijd goed opschieten met de heer Hoorweg (Engels). Na mijn schooltijd heb ik altijd contact met hem gehouden, tot 2003. In mijn marinetijd heb ik in zijn klassen op de HZU een aantal malen een diapresentatie van mijn reizen gegeven. In later jaren had ik nog contact met de heer Janssens (Nederlands), die later directeur van Lindt van Erk opvolgde.

    Hervormde Zuidermavo, 1962