wim Burger

Kent 4 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wim Burger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  wim Burger heeft 1 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Wie kan zich nog herinneren, dat we godsdienstles kregen die duurde tot 12.

  Wie kan zich nog herinneren, dat we godsdienstles kregen die duurde tot 12.** uur van de dominee? de klok, achterin het lokaaltje, had de nijging om op de hele uren een stukje "voorover" te vallen, wat dan ook prompt gebeurde, waarop Ed Baak héél hard "JA" riep, wat aan tenminste 3 van de klas, waaronder ik, nablijven inhield. Had toen een "oogje" op Corry Groen, de dochter van de plaatselijke politieagent. (ja ja, er waren toen wel 2 (!) agenten.... hahaha)

  2003, wim Burger

  Zat samen in de klas met Piet Donker uit Kockengen, Wim Broer, zijn vader had een fietsenzaak op de lijnmarkt, Ben Bramer, uit Schalkwijk.

  Zat samen in de klas met Piet Donker uit Kockengen, Wim Broer, zijn vader had een fietsenzaak op de lijnmarkt, Ben Bramer, uit Schalkwijk. Er is ooit een reünie geweest, waar ik te laat (jammer genoeg) achter kwam. Wie hebben nog meer bij mij in de klas gezeten????

  2003, wim Burger

  Heb de richting binnenhuis gedaan en ook de stakingsperiode volop meegemaakt.

  Heb de richting binnenhuis gedaan en ook de stakingsperiode volop meegemaakt. Inderdaad onder in de raadskelder..... Jammer genoeg heb ik geen enkele foto uit deze periode, en ben daarom benieuwd of er iemand wil reageren die ook meegeweest is op een "vakantie" met leraar Dugour (kunstgeschiedenis) naar Frankrijk. In een volkswagenbestelbusje en de kever van Dugour.

  2003, wim Burger
  ?