Wilmy Cuppen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilmy Cuppen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Wilmy Cuppen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Zuster Agniet was toendertijd directrice.

  Zuster Agniet was toendertijd directrice. Mijn favoriete leraar was meneer Versleyen; Hij gaf Nederlands: keileuke man met veel humor!Ik trok veel op met Trudy Peelen uit Grubbenvorst, wij zaten meestal langs elkaar in de klas. Meneer Crins was ook een leuke leraar, hij gaf aardrjkskunde meen ik. Van Juffrouw Jakobs kregen we naaldvakken, aan dat vak had ik een gruwelijke hekel, ik bakte er niets van. Ook wiskunde was voor mij abrakadabra. Dit kregen we van Dhr Moorman. Dan tekenen!: heerljk vak wat we kregen van Meneer Coppus, In het patronaat,en in de pauze gingen we een heerlijke Bosche bol eten,elke vrijdagmorgen samen met Petra Jacobs en Wilmie Jenniskens

  2011, Wilmy Cuppen

  We moesten altijd zingen onder in de hal netjes in de rij, onder leiding van juffrouw Weyers.

  We moesten altijd zingen onder in de hal netjes in de rij, onder leiding van juffrouw Weyers.De hele school stond dan in de hal. Ik probeerde een keer om hier onderuit te komen, en zei toen tegen juf Lenders dat ik hele erge keelpijn had, in de hoop dat ik in deklas mocht blijven. Helaas toen moest ik samen met juffrouw Lenders langs de rij gaan zitten in een rieten stoeltje. Wat voelde ok mij toen opgelaten!! Mijn lievelingsjuf was juffrouw Ambrosius.Die hadden we op de derde klas meen ik. Op de eerste klas hadden we juffrouw van de Beuken. Er bleven er dat jaar 2 meisjes zitten en ik weet nog dat zij allebei een paar balletjes kregen van de juf, om tegen de muur te ballen. Dat vond ik toen helemaal niet eerlijk, want de rest kreeg alleen maar een snoepje. Terwijl wij wel over gingen naar de tweede klas! Tja, weet je veel als je nog maar 6 jaar bent!

  2008, Wilmy Cuppen
  ?