Wilma Zijlstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma Zijlstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Wilma Zijlstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Leuke opleiding en een goede tijd gehad in Leeuwarden.

  Leuke opleiding en een goede tijd gehad in Leeuwarden. Hoogte punt van de opleiding voor mij was toch wel het semester in de VS. Waar we het tweede weekend van ons verblijf, per toeval belandde in een park in Greenbay alwaar president Clinton een speech gaf in het kader van zijn verkiezingcampagne. Veel leuke herinneringen. Jaren later……inmiddels ben ik mama van Dann (aug **), woon ik samen in Groningen en ben werkzaam als product manager.

  2004, Wilma Zijlstra

  Kan mij herinneren dat wij in de noodgebouwen aan de Weth.

  Kan mij herinneren dat wij in de noodgebouwen aan de Weth. Hamsterlaan tot twee keer toe door de vloer van de gang zijn gezakt. Te veel mensen in een te oud gebouw, maar het had zo z'n charme.

  2004, Wilma Zijlstra

  De lessen warenkennis herinner ik mij positief, engels iets minder positief.

  De lessen warenkennis herinner ik mij positief, engels iets minder positief. De survivaltocht in de Ardennen was afzien voor me, maar staat in mijn geheugen gegrift. Zelf de ontgroening van de RMSL was nog niet een fractie vergeleken met die dagen.

  2004, Wilma Zijlstra
  ?