wilma vos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wilma vos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  wilma vos heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie scholengemeenschap van Oldenbarneveldt.

  zie scholengemeenschap van Oldenbarneveldt

  SG Van Oldenbarnevelt Klamdijk, 1975

  Brugklas op de Hillevliet, 2 atheneum op Afrikaanderplein en vanaf 3 atheneum op de Ravenswaard.

  Brugklas op de Hillevliet, 2 atheneum op Afrikaanderplein en vanaf 3 atheneum op de Ravenswaard. Vond vooral de soos op Afri heel leuk: de la Bamba, Hot Chocolate en natuurlijk bluesdansen (?) op Deep Purple. Herbert ? (woonde op het Noordereiland) bracht mij na de soos altijd naar huis. Ik woonde aan de Hillelaan. Er waren in die tijd ook veel feestjes bij mensen thuis, bij Maarten ?, Fred Bijl. Die namen uit die tijd die ik mij herinner zijn: Ruud Poerstamper, Fred Bijl, Aad Zoeterman, Kees Engelfriet, Jaap Bouman. Met Jaap ben ik nog naar het eerste Kuipconcert geweest (Bob Dylan in de regen). Mijn vriendin was Astrid Spierings. Wij kwamen veel in Sarto (buurthuis in Afrikaanderwijk). Uit die tijd herinner ik mij ook Bart Bossers en Jelle ?. Het was voor mij vooral de tijd van Yes. Ik heb nog steeds een casettebandje, illegaal door Jelle opgenomen bij het Yes concert in Ahoy. Tot en met 4 atheneum was het op school waanzinnig. Dit vooral door de leuke dingen er buiten. In 5 Ath. kwamen er veel kinderen van de Havo en de Gemini. Uit deze tijd heb ik geen echte leuke herinneringen. Vond het vooral erg rommelig, geen leuke leraren, behalve Rob Engelen (Duits) hij was een toffe vent. De kinderen van de Havo waren vooral discogangers. Behalve Evert de Vos, Cecile Berkhout, Bob die waren weer van die PSP aanhangers (idealisten) (ben benieuwd of ze dit nog zijn?). MELD JE OOK AAN BIJ www oldenbarnevelt nl

  Scholengemeenschap v. Olden..., 1975

  Het was een fijne schooltijd.

  Het was een fijne schooltijd. Lekker spelen op het schoolplein. En leuke leerkrachten, zoals mr. Konig en mr. Noordzij. En vooral de Surinaamse meester. Ik ben zijn naam kwijt. Bij mr. Konig kregen we muziekles. Dit was altijd lachen. Hij begeleidde ons op de dwarsfluit. Van de kinderen herinner ik me Nelleke. Met haar ging ik altijd plaatjes opplakken van de Osmonds. Verder herinner ik me de kinderen van Izelaar. Rosalie woont bij mij in de buurt in Ridderkerk. En natuurlijk Karin Verzijde, de dochter van de slager. Zij was mijn beste vriendin. Het was jammer dat zij ging verhuizen naar Ridderkerk.

  Oranjeschool, 1969

  ?