Wilma van der Spek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma van der Spek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wilma van der Spek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Frouwkje, wat leuk dat jij op deze site hebt gereageerd.

  Frouwkje, wat leuk dat jij op deze site hebt gereageerd. Zou je me willen mailen op ric.spek at planet. Enne, ik ben toch ook een keer in Wageningen geweest? Met Chefren en Jolanda en nog een paar? Biologie van juffrouw van Rees, gym van meester de Jong, meester Hoogenhout, engels van mevr. Ravensloot, met wie we engelse kerstliedjes zongen voor de school. Ik ben met Ingrid Harinck vanaf de lagere school naar het lyceum gegaan, maar na de brugklas splitsten onze wegen. Hierna ben ik jaren vriendin geweest met Frouwkje de Waart, die ik helaas uit het oog verloren ben. Andere namen die mij nog te binnen schieten: Anja Paap, Barbara de Jong, Jacqueline Holterbosch, Saskia Drenth, Nienke Slump, Marleen Twilt, Francine Knottnerus, Simone Eising, Ernst Bovenkamp en Eric van Vulpen, Ron Stam. We hadden een heftig jaar toen een leerling uit onze klas tijdens het derde schooljaar overleed aan een hersentumor. Vooral voor haar beste vriendin, Martine van Meeteren was het een grote klap. De werkweek naar Parijs was echt een feest, vooral toen we met een groepje van ongeveer 6 rond dinertijd de grote groep met leraren kwijt raakten. Op eigen houtje zijn we toen, volgens de groepsafspraak, via de Mac, naar het volgende museum op het programma gegaan, waar we ons vermaakten bij de gendarmerie in een veel te klein wachthokje (het regende nogal) en met ons belabberde frans. Gelukkig kon iemand in de groep een aardig woordje frans. Toen we daar eindelijk gevonden werden, waren alle leraren overstuur. Ze hadden 'm echt geknepen, bleek ons toen. Verder herinner ik me ook nog de vele volleybaltoernooien, met name die in Assen tussen kerst en oud&nieuw, met meneer de Jong.

  Christelijk Lyceum Zeist (CCZ), 1978

  Ik herinner me de volgende vriendinnen: Marieke Bloemendal, Ingrid Harinck.

  Ik herinner me de volgende vriendinnen: Marieke Bloemendal, Ingrid Harinck. De volgende namen schieten me ook te binnen: Wilbrand Meiske, Bertho Smit, Dikkie van Soest, Jolanda ?, Sandra ?, Markus Stam. Ik zie de gezichten zo voor me, maar namen..! Ik zou de klassenfoto's erbij moeten zoeken, dan komen er vast nog meer namen naar boven. De volgende namen van lereren weet ik nog: Meneer Hogenbirk, Juffrouw Hasselaar, Juffrouw Wildeman. Ook weet ik nog dat we in de 6e klas afscheid namen met een musical.

  Strikwerda, 1972

  ?