Wilma van de Hoef

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma van de Hoef en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wilma van de Hoef heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Slingertikketje, bokjespringen, voetbal, springtouwen, stenen zoeken op het brinkenpaadje, visjes vangen met meester Kees, gaten in het hek, diepgaande gesprekken op het klimrek, de kastanjeboom, de "gevechten" met de andere school,snoepjes vragen bij de

  Slingertikketje, bokjespringen, voetbal, springtouwen, stenen zoeken op het brinkenpaadje, visjes vangen met meester Kees, gaten in het hek, diepgaande gesprekken op het klimrek, de kastanjeboom, de "gevechten" met de andere school,snoepjes vragen bij de Witte Paters, schaaten op het vijvertje bij de Witte Paters, dropjes in de kast bij de handwerkmeester en de prachtige voorleesverhalen van Uppeltje!

  RK. De Brinkenschool, 1979

  Aan het oude Eemland Noord heb ik hele goede herinneringen! Vooral die verwarmingen! En de vloer die soms doorzakte en het schoolbord dat naar beneden kwam zeilen en de deur die uit zijn voegen brak.

  Aan het oude Eemland Noord heb ik hele goede herinneringen! Vooral die verwarmingen! En de vloer die soms doorzakte en het schoolbord dat naar beneden kwam zeilen en de deur die uit zijn voegen brak... En verder de interscholaire (die wij altijd wonnen) en de schoolband en het schooltoneel... Het Hooghe Landt College doet met echter niets...

  EemlandCollege Noord, 1985

  ?